جراحی زیبایی بینی
دلایل عمل بینی، اهداف جراحی بینی چیست؟
جراحی زیبایی بینی یکی از پرطرفدارترین عملهای زیبایی است که امروزه در بین مردان و زنان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و پزشک در این زمینه تمام تلاش خود را برای رسیدن به خواستههای واقع بینانه و منطقی بیمار انجام میدهد..
اما هدف از انجام جراحی بینی برای هر فرد با شرایط مختلف میتواند متفاوت باشد و اهداف بسیاری نیز در این راستا وجود دارد. یکی از مهمترین دلایل جراحی بینی اصلاح فرم و ظاهر بینی و همچنین رفع مشکلات ساختاری بینی است.
اما به صورت کلی در خصوص اهداف جراحی بینی میتوان به صورت زیر بیان کرد:
- برطرف کردن مشکلات تنفسی
- ایجاد تقارن در بینی های کج
- صاف کردن برجستگیهای روی بینی
- کوچک کردن و ایجاد تناسب بین بینی و سایر اجزای صورت
- برطرف کردن انحراف بینی و رفع مشکلات ساختاری در بینی
- رفع افتادگی نوک بینی به خصوص در بینیهای گوشتی
عمل بینی چقدر طول میکشد؟
به طور کلی عمل بینی بسته به میزان تغییرات لازم و نوع تکنیک انتخابی (باز یا بسته) حدود ۱ الی ۳ ساعت طول میکشد.
تفاوت جراحی بینی باز و بسته چیست؟
در ادامه مقاله ما تفاوت روش عمل بینی باز و بسته، مزایا و معایب هرکدام و نیز محل برشها در هر تکنیک را با تصویر نشان دادهایم:
طریقه عمل بینی به روش بسته
این روش از جراحی به این صورت است که در آن، جراح بینی تمامی برشهای عمل را از داخل بینی ایجاد میکند و با کمک ابزار مخصوصی مقدار بسیار کمی از پوست بینی را از اسکلت آن جدا میکند تا بتواند تغییرات لازم را بر روی ساختار بینی اعمال کند.
از آنجایی که در این روش از جراحی پزشک دید کامل نسبت به ساختار داخلی بینی ندارد نمیتواند برای ایجاد تغییرات عمده از آن استفاده کند. در نتیجه این تکنیک تنها برای زمانی که بینی نیاز به تغییرات کوچک و رفع ایرادات محدودی دارد مورد استفاده قرار میگیرد.
نوک بینی در این مدل از بینیها به صورت گرد و پهن میباشد.
از لحاظ ساختمان و ساختار اسکلتی نیز دارای بافت و غضروف ضعیفتری است.
همچنین پوست بینی گوشتی بسیار ضخیم بوده و غدد چربی فعال نیز در پوست نوک بینی وجود دارد.
آیا جراحی زیبایی بینی تنها برای درمان مشکلات ظاهری انجام می شود؟
هر چند بخش عمده ای از بیماران متقاضی جراحی بینی ، بنا به دلایل زیبایی ، تحت این پروسیجر قرار می گیرند ، ولی بخشی از بیماران نیز به دلیل داشتن مشکلاتی از قبیل انسداد بینی ، تحت رینوپلاستی فانکشنال قرار می گیرند. در این موارد ، بیمار اغلب دچار یک یا چند مشکل آناتومیکی است که می توان با فرایند جراحی ، آن را درمان نمود. این مشکلات شامل سپتوم کج ( استخوان و غضروف جدا کننده ای که به شکلی ناهنجار به یک طرف بینی انحراف پیدا کرده است ) ، تخریب مجرای بینی ( حرکت بافت نرم بینی به داخل ) و هایپرتروفی توربینت ( غشای مخاطی متورم که فضای مجاری عبور هوا در بینی را پر می کند ) می باشد. آزمایش برای ارزیابی ماهیت انسداد ، برای تعیین تکنیک مناسب جهت اجرا ، مورد نیاز می باشد. حتی در فرایند درمان فانکشنال بینی ، تکنیک های لازم برای رفع عیوب و ایرادات ظاهری بینی نیز با هدف خلق ظاهری زیبا در این اندام ، به طور همزمان قابل اجرا می باشد.